Profesorke sa Fakulteta za strane jezike učesnice 18. Međunarodne smotre “Multidisciplinarnost u nastavi”, Univerziteta “Thomas Moore” u Antverpenu

Prof. dr Olena Lilova, dekanka i prof. dr Tamara Jovović, prodekanka Fakulteta za strane jezike Univerziteta “Mediteran” Podgorica ove sedmice (od 13 do 17. marta) učestvuju u 18. po redu organizovanoj smotri “Međunarodna nedjelja” na Univerzitetu “Thomas Moore”, u Antverpenu u Belgiji.

Ovogodišnja tema “Multidisciplinarnost u nastavi” je na Univerzitet “Thomas Moore” okupila veliki broj profesora, istraživača, saradnika i kolega iz cijele Evrope, koji će kroz raznoliku ponudu radionica i predavanja, podijeliti iskustva i najbolje prakse, kako bi svi zajedno dobili nove perspektive i ideje za budući rad. Sa osamnaestogodišnjom tradicijom organizovanja, međunarodna nedjelja je događaj koja jednom godišnje okuplja evropske kolege da podijele svoju stručnost kroz gostujuća predavanja, predstavljanje svog univerziteta, učestvovanjem u različitim radionicama i umrežavanjem. .

U skladu sa 2023. temom okupljanja, profesorke, dr Lilova i dr Jovović će u četvrtak, 16. 03 održati predavanje na temu “Shakespeare’s Plays and Cultural Awareness (Šekspirove drame i svijest o kulturi)” kolegama, studentima i učesnicima ovonedjeljnog događaja u Antverpenu.

Kategorija vijesti , ,