Kolege iz Rumunije u posjeti Univerzitetu “Mediteran” Podgorica

Tim administrativnog osoblja Univerziteta “Aurel Vlaicu” iz Arada (Rumunija): Gerlinde Knap, Erasmus kordinatorka, Zorina Barna, šefica rektorske kancelarije, Monica Ardelean predstavnica odjeljenja za komunikacije i Corina Borza iz knjigovodstva, borave u Crnoj Gori u periodu od 08 do 12. maja u studijskoj posjeti Univerzitetu “Mediteran” Podgorica u okviru Erasmus+ programa razmjene administrativnog osoblja.

Na zvaničnom sastanku u srijedu 10. 05, šefica službe za međunarodnu saradnju mer Nataša Kraljevič i Petar Krivokapić, savjetnik u službi za međunarodnu saradnju upoznali su kolege iz Arada sa radom Univerziteta, informisali o fakultetskim jedinicama, ali i o programima međunarodne saradnje i projektima koje naš univerzitet sprovodi.

Kolege iz Rumunije je sledećeg dana, takođe primila i prorektorka za međunarodnu saradnju, dekanka Fakulteta za ekonomiju i biznis prof. dr Marija Janković.

Saradnja Univerziteta”Mediteran” Podgorica i Univerziteta “Aurel Vlaicu” iz Arada uspostavljena je nedavno, međutim planovi o budućoj saradnju su veoma lako dogovoreni i nastavljeni uzvratnom posjetom delegacije Univerziteta “Mediteran” rumunskom univerzitetu, krajem maja mjeseca.

Kategorija vijesti ,