Predstavnici Univerziteta “Mediteran” Podgorica posjetili SMŠ i Gimnaziju “Bratstvo jedinstvo” u Ulcinju

Tim promotera Univerziteta, bio je prisutan u školi tokom čitavog dana. Naš cilj je bio da upoznamo učenike četvrtog razreda sa mogućnostima koje naš Univerzitet nudi i da ih ohrabrimo da razmotre mogućnost upisa kod nas.

Naši zaposleni i studenti su bili u glavnom holu škole gdje su čekali učenike nakon svakog časa. Učenicima su dijelili promotivni materijal koji predstavlja naš Univerzitet. Takođe su imali priliku da učenicima ukratko predstave prednosti i benefite koje naš Univerzitet pruža.

Učenici su bili jako zainteresovani za našu ponudu, te smo uspjeli izazvati njihovu pažnju kroz kratke prezentacije i interaktivne aktivnosti. Naši promoteri su takođe imali priliku da se sretnu sa profesorima i rukovodstvom škole, što je bilo korisno za uspostavljanje kontakata i budućih saradnji.

Dobili smo pozitivne povratne informacije od njih i učenika, a učenici su pokazali interes za naše obrazovne programe i mogućnosti upisa kod nas.

Sveukupno, smatramo da je naša posjeta bila uspješna i da smo postigli naše ciljeve. Nadamo se da će mnogi od učenika koji su prisustvovali našoj promociji razmotriti mogućnost upisa na našem Univerzitetu i da ćemo uspješno sarađivati u budućnosti.

Kategorija vijesti