Jovana Vidić

Menadžer restorana u Dubaiju

Fakultet Montenegro Tourism School sam upisala 2008. godine u cilju nastavka stučnog obrazovanja u oblasti turizma koje sam zavoljela još u osnovnoj i utvrdila interesovanje u srednjoj školi.

Uvijek su me zanimala putovanja i geografija, a kroz studije na ovom fakultetu sam uspjela da spoznam i usmjerim to interesovanje i formiram se kao kompletna profesionalna individua. Privikuo me je Univerzitet Mediteran kao ustanova koja je obećavala moderan pristup učenju i adaptaciji promjena na tržištu. Znanje koje sam stekla iz oblasti menadžmenta i marketinga su mi nerijetko pomagala da se orijentišem u raznim poslovnim i privatnim situacijama, pa bih napomenula da iako se učenje čini kao suvoparna teorija, od velike je primjenjivosti i koristi u svijetu biznisa.

Svoju inostranu karijeru sam počela na prekookeanskom kruzeru gdje sam uživala benefite putovanja i iskoristila priliku da obiđem mnoge zemlje. Tu sam iskusila i rad sa gostima gotovo svih nacionalnosti.

Trenutno radim kao menadžer restorana u Dubaiju u sklopu hotelijerske industrije, ali se nadam da ću imati priliku da stečeno iskustvo kvalitetno primjenim nekad i na domaćem tržištu.

Kategorija vijesti