Danas održan Info dan na Univerzitetu Mediteran – Marija Sklodovska Kiri poziv za individualne stipendije

Prezentaciju su držale nacionalne kontakt osobe za Marija Sklodovska Kiri Akcije, Filip Petrović i Marijeta Barjaktarović Lanzardi, kojoj su prisustvovali članovi našeg nastavnog osoblja. Oni su se kroz svoje izlaganje potrudili da istraživačima Univerziteta Mediteran što više približe detalje Marija Klodovska Kiri poziv za individualne stipendije,  odnosno, kakva je procedura prijave.

Takođe, približili su im detalje uslova prijavljivanja, kao i koji je to okvirni period neophodan za pripremu aplikacije. Uz interaktivnu prezentaciju, razriješeno je nekoliko detalja bitnih za same istraživače koji planiraju da se prijave na Marija Sklodovska Kiri poziv za Individualne stipendije. Nacionalne kontakt osobe za Marija Sklodovska Kiri Akcije izrazile su spremnost da pruže podršku i pomoć našim istraživačima tokom njihovog apliciranja.

Sve detalje o ovom pozivu možete pogledati na sljedećoj web stranici: http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/msca-if-2018.html

Kategorija vijesti