Potpisan Memorandum o saradnji Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta “Mediteran” Podgorica i kompanije Robot Code iz Podgorice

Dekanka Fakulteta vizuelnih umjetnosti mr Marija Džoganović i direktor kompanije Robot Code, Marko Vujisić, su u petak, 29. marta, potpisali su Sporazum o saradnji i izrazili zadovoljstvo zbog povezivanja institucije visokog obrazovanja sa kompanijom koja od svog osnivanja 2019. godine pa do danas ima za cilj stvaranje potpunog onlajn svijeta, transformišući biznise, partnerstva i zajednice, predstavljajući jednu od trenutno najboljih provajdera softverskih usluga u zemlji.

Sporazum o saradnji daje kompaniji Robot Code mogućnost stručnog savjetovanja i pružanja usluga u formi predavanja i prezentacija, dok je Fakultet vizuelnih umjetnosti ovim sporazumom, između ostalog, omogućio studentima usluge prakse i stažiranja, stručno savjetovanje u polju digitalnog marketinga i IT konsultinga.

Sporazum je zaključen na godinu dana, a potpisivanju je prisustvovao i mr Balša Gobović, profesor fotografije i prodekan Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta “Mediteran” Podgorica.
Više o komapniji: https://robotcode.me/

Čestitamo!

Kategorija vijesti ,