BESPLATNO POHAĐANJE ŠESTODNEVNE ONLINE OBUKE IZ OBLASTI “PREVENCIJE I SPREČAVANJA PREVARNIH RADNJI U KOMPANIJAMA”

Obavještavaju se studeni specijalističkih i master studija Fakulteta za ekonomiju i biznis Univerziteta Mediteran, da im je omogućeno besplatno pohađanje šestodnevne online obuke iz oblasti “Prevencije i sprječavanja prevarnih radnji u kompanijama”, koja će se održati u periodu od 04.12.2023.-15.12.2023. godine.

Obuku organizuje Institut internih revizora Crne Gore , u saradnji sa revizorskom kompanijom HLB Mont Audit doo, Komorom procjenitelja i Sudskih vještaka CG i Crnogorskim Edukativnim Centrom iz Podgorice.

Više o aktivnostima na edukaciji gore navedene šestodnevne obuke te pravnom i profesionalnom okviru borbe protiv prevarnih radnji u kompanijama Crne Gore, govorio je Prof. dr Slavko Rakočević sa Univerziteta Mediterana gostujući na jutarnjem programu RTCG dana 11.11.2023. godine,

Snimak gostovanja je dostupan putem linka https://youtu.be/BdGUqdr36M4

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem e-maila info@iircg.co.me , gdje je potrebno da navedu sledeće podatke:

  • Ime i prezime;
  • Godinu i smjer studija;
  • Broj indexa;
  • Kontakt telefon.

Napomena: Obuka će se održati online i svi prisutni će nesmetano moći da prate predavanje uživo i da postavljaju pitanja predavaču (nakon završetka predavanja).

Kategorija vijesti , ,