UPITNIK – Nove tehnologije i njihova upotreba u kulturnim i kreativnim industrijama E.L.E.G.A.N.T.S PROJEKAT / ERASMUS+ CBHE

U nastavku je upitnik koji je potreban za realizaciju projekta ELEGANTS kojim rukovodi Fakultet umjetnosti u Rimu (Italija) i koji se odnosi na inovacije na umjetničkim fakultetima. U ovom konzorcijumu učestvuje i Fakultet vizuelnih umjetnosti (FVU) ispred Univerziteta “Mediteran” Podgorica, a takođe i Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore iz naše zemlje. Među učesnicima su još akademije iz Tirane i Skoplja. Cilj ovog upitnika je da identifikuje obrazovne potrebe ključnih ciljnih grupa projekta E- Learning Gamifyed and Networked Training for Startupper u kontekstu neophodnih znanja, vještina i sposobnosti pri prihvatanju, razumijevanju i korišćenju novih tehnologija u oblasti kulturnih i kreativnih industrija.

Upitnik je moguće pronači na sledećem linku i za njegovo popunjavanje nije potrebno više od 5 minuta.

UPITNIK

Nove tehnologije (emerging technologies), u kontekstu ovog Upitnika, podrazumjevaju tehničke inovacije koje su posljedica tehnološke revolucije, a čiji razvoj i praktična primjena omogućavaju dugoročne, održive i kompetitivne prednosti pojedinaca, institucija i organizacija. Nove tehnologije uključuju lepezu tehničko-tehnoloških alata i resursa čija primjena je moguća u okviru polja obrazovanja, informisanja, nano- i biotehnologija, robotike, vještačke inteligencije, its.

Istraživanje je anonimno i rezultati će biti korišćeni isključivo u naučne svrhe.

Kategorija vijesti ,