Prof. dr Biljana Šćepanović, ministarka nauke i tehnološkog razvoja posjetila Univerzitet “Mediteran” Podgorica

U cilju što kvalitetnije pripreme manifestacije “Dani nauke i inovacija”, kao i rada na intenzivnijoj saradnji nadležnog ministarstva i akademske zajednice u Crnoj Gori, u srijedu 14. 09, ministarka Šćepanović je sa svojim timom posjetila Univerzitet “Mediteran” Podgorica i razgovarala sa predstavnicima Univerziteta: mr Natašom Kraljević, rukovoditeljkom službe za međunarodnu saradnju Univerziteta “Mediteran” Podgorica, prof. dr Majom Delibašić, dekankom Fakulteta za informacione tehnologije i prof. dr Žanom Knežević, prodekankom na istom fakultetu.

Tokom razgovora definisane su aktivnosti koje će biti zajednički sprovedene kroz program manifestacije “Dani nauke i inovacija” planirane za period od 29.09 do 02.10, ali i pokrenute niz tema od izuzetne važnosti, kako za akademsku zajednicu tako i za nadležno ministarstvo.

Ministarka Šćepanović i njen tim je iskoristio posjetu da se bolje upozna sa aktuelnim programima koje sprovodi Univerzitet “Mediteran” Podgorica kao i da pronađe važne tačke spajanja koje mogu dovesti do boljeg umrežavanja akademskog kadra u Crnoj Gori i dostizanja što kvalitetnijih, zajedničkih rezultata.

Kategorija vijesti