KONKURS CENTRALNE BANKE CRNE GORE ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE ZA NAJBOLJI DIPLOMSKI ILI SPECIJALISTIČKI, MAGISTARSKI ODNISNO MASTER I DOKTORSKI RAD IZ OBLASTI BANKARSTVA, MONETARNE POLITIKE I TEORIJE

Centralna banka Crne Gore, u cilju stimulisanja naučne misli i afirmacije mladog i stručnog kadra u Crnoj Gori, povodom obilježavanja 11. aprila – Dana Centralne banke Crne Gore, dodjeljuje Godišnju nagradu za kategorije najboljeg diplomskog ili specijalističkog, magistarskog odnosno master i doktorskog rada iz oblasti bankarstva i monetarne politike i teorije.

Novčani iznos Godišnje nagrade Centralne banke Crne Gore za 2022. godinu, po kategorijama iznosi:

  • diplomski ili specijalistički rad 2.000,00 EUR,
  • magistarski odnosno master rad 3.000,00 EUR,
  • doktorski rad 4.000,00 EUR.

Pravo učešća na konkursu iz tačke I. imaju državljani Crne Gore, koji su u prethodnoj kalendarskoj godini odbranili diplomski, specijalistički, magistarski odnosno master ili doktorski rad, na nekom od univerziteta, fakulteta ili visokih škola u Crnoj Gori ili inostranstvu.

Radovi se u papirnoj formi dostavljaju Centralnoj banci Crne Gore, neposredno ili putem pošte na adresu:Centralna banka Crne Gore, Direkcija za komunikacije, Bulevar Sv. Petra Cetinjskog br. 6, Podgorica, sa naznakom: „Za Godišnju nagradu za 2022. godinu”, kao i u elektronskoj formi na e-mail adresu godisnja.nagrada@cbcg.me najkasnije do 25. 02. 2022. godine.

Kategorija vijesti ,