Danas srednjoškolac, sjutra preduzetnik

Univerzitetom Mediteran organizuje takmičenje za srednjoškolce

Danas srednjoškolac, sjutra preduzetnik

Takmičenje ima za cilj jačanje i afirmisanje preduzetničkog duha među srednjoškolskom populacijom, na način što će najbolje preduzetničke ideje biti nagrađene vrijednim nagradama. Za takmičenje se mogu prijaviti učenici svih crnogorskih srednjih škola na način što će popuniti PRIJAVNI FORMULAR i poslati na e-mail adresu sparlament@unimediteran.net.

Prijave je potrebno poslati najkasnije do 15. novembra tekuće godine do 12 sati. Timovi mogu biti sastavljeni od najmanje 2, a najviše 4 člana.

Sve pristigle prijave biće predstavljene uglednim profesorima Univerziteta Mediteran i predstavnicima revizorske kuće EY koji će odrediti timove koji nastavljaju dalje takmičenje. Spisak finalista će biti objavljen na sajtu Univerziteta Mediteran 20. novembra 2015. godine.

Događaj na kojem će najbolji timovi predstaviti svoje preduzetničke ideje biće organizovan 11. decembra 2015. godine u PC Palada u Podgorici, sa početkom u 10 časova. Revizorska kuća EY će sedam dana prije finalnog događaja tačnije 4. decembra, organizovati radionicu na kojoj će sve prisutne upoznati sa načinima efektivne prezentacije.

Univerzitet Mediteran i revizorska kuća EY su za najbolji tim pripremili vrijedne nagrade, pa će tako tim sa najbolje ocijenjenom preduzetničkom idejom od strane Univerziteta Mediteran biti nagrađen stipendijama u vidu besplatne školarine, dok će revizorska kuća EY, nakon organizovanih dodatnih intervjua, najbolje nagraditi stipendijama u vidu novačnog iznosa od po 50 eura, na mjesečnom nivou, do kraja magistarskih studija.

Više informacija o takmičenju možete dobiti slanjem upita na mail sparlament@unimediteran.net.

Kategorija vijesti