Telenor – Forum mladih

„Vjerujemo da su mladi koji odrastaju u digitalnom vremenu, u jedinstvenom polozaju da pruže predviđanja i savjete koji će biti od pomoći za izgradnju bolje digitalne budućnosti za sve. Ovaj događaj će povezati mlade stručnjake iz nordijskih zemalja, Evrope i Azije kako bi razmijenili mišljenja, poglede na izazove i koristi na koje nailazi sve povezaniji svijet. Forum mladih će se održati u decembru tokom Nedeljne Nobelove nagrade u Oslu i pružice priliku mladim misliocima da se povežu, razmjenjuju ideje i transformišu u cilju izgradnje digitalne budućnosti i unapređivanja znanja“ kako su istakli u Telenoru.

Kanidati koji žele da se prijave na Telenorov forum mladih potrebno je da imaju od 18-28 godina, da dobro govore engleski jezik, da žive u nekoj od ovih 13 zemalja: Bangladeš, Bugarska, Danska, Mađarska, Indija, Malezija, Crna Gora, Mijanmar, Norveška, Pakistan, Srbija, Švedska, Tajland, da Imaju čvrsta mišljenja o izabranoj temi ovogodišnjeg foruma koja bi željeli da podijele na jednoj globalnoj platformi.

Rok za prijave je 21. Septembar 2015. Do 17h a kanditati će biti u obavezi da napišu esejski odgovor na nekoj od ponuđenih pitanja i naprave video-snimak od 30 sekundi koji ih predstavlja i sadrži generalni opis prijave.

Konačnih 26 predstavnika koji će učestvovati na Forumu mladih biće poznati u novembru.

Više detalja o Telenorom Forumu mladih može se naći na sajtu www.telenor.me kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i LinkedIn.

Kategorija vijesti