Program neformalne edukacije ,,Tvoja karijera može početi ovdje’’

Program je usmjeren na neformalnu edukaciju talentovanih mladih lidera – kroz niz treninga, radionica i testiranja kandidati će sakupljati bodove, a najuspešnijima će biti obezbeđene stipendije i prakse u EY Podgorica, uz mogućnost zaposlenja u oktobru 2015. godine. Svi učesnici (100) dobiće sertifikat o pohađanom programu potpisan od strane EY i Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Promocija programa će biti organizovana sjutra (četvrtak, 05. februar) na Fakultetu za poslovne studije “Montenegro Business School” u periodu od 10-12h (PC PALADA, I sprat, ul. Jola Piletića bb) i u petak (06. februar) u periodu od 10-12h na Fakultetu za strane jezike (Gradski stadion, ul. Vaka Đurovića bb, II sprat).

Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni i visokoobrazovani mladi, do 3 godine od diplomiranja.

Način prijavljivanja:

CV na engleskom jeziku dostaviti na mail: hr.montenegro@rs.ey.com; U fazi predselekcije studenti mogu biti pozvani na telefonski intervju. Odabrani studenti dobijaju obavještenje o datumu i mjestu održavanja programa do 13.02.2015.

Za sve informacije, pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Kategorija vijesti