Četvrti 2BS Forum

bezbjednosti. Učešće inostranih visokih zvaničnika i stručnjaka za različite oblasti garantuje veoma kvalitetnu diskusiju.

Pod nazivom “NATO U 21. VIJEKU: MODERNI IZAZOVI NOVA PODRUČJA DJELOVANJA” četvrti 2BS Forum će se baviti nekim od najznačajnijih pitanja međunarodnih odnosa i bezbjednosti. Razmatrajući niz pitanja, 2BS Forum će se baviti budućim koracima i prospektima za Avganistan nakon 2014. godine, novim bezbjednosnim izazovima kao sto je sajber odbrana. Na kraju, po pitanju NATO proširenja, na 2BS Forumu će se raspravljati o aktuelnoj politici “otvorenih vrata” za nove države aspirante, itd.

Atlantski savez Crne Gore je organizator Foruma, pokrovitelj je Vlada Crne Gore, dok su partneri na projektu NATO, Američka ambasada u Podgorici i Njemačka ambasada u Podgorici.

Kao organizatori 2BS Foruma, sa zadovoljstvom pozivamo zainteresovane studente Univerziteta Mediteran da nam se pridruže na ovom događaju.

Da bi studenti potvrdili učešće na 2BS Forumu:

  • Neophodno je izvrsiti registraciju putem sajta www.2bs.me
    REGISTRACIONI PROCES JE OTVOREN DO 16. MAJA 2014. GODINE.
    Prijave nakon ovog datuma neće biti uzete u razmatranje.
  • Najljubaznije vas molimo da najkasnlje do 19. maja 2014. godine potvrdite učešće na 2BS Forumu
    putem e-maila scepan.lasic@ascg.me.
    Ukoliko ne izvršite potvrdu putem emaila do naznačenog roka, smatraćemo da ste odustali od
    ušešća na ovom događaju.
  • Učešće no 2BS Forumu biće omogućeno zo prvih 10 prijavljenih studenata.

Za studente nema troškova učešća, ali troškovi transporta i smještaja nisu pokriveni.

Za sve dodatne inforamacije budite slobodni da kontaktirate g. Šćepana Lašića putem telefona 020 510 806, mob: 00 382 68 457 981 iii e-maila: scepan.lasic@ascg.me.

Kategorija vijesti