Posjeta predstavnika Akademije Mazovjecka iz Ploka, Univerzitetu “Mediteran” Podgorica

Administrativno osoblje Akademije Mazovjecka (Mazovian Academy) iz grada Ploka,u Poljskoj, u sastavu Ewa Jóźwiak, Agnieszka Marek, Marta Juzak i Dawid Buchalskiu, boravi u posjeti Univerzitetu “Mediteran” Podgorica u period od 2 do 6. septembra, u okviru Erasmus + programa mobilnosti akademskog i administrativnog kadra.

Tokom boravka, kolege iz Poljske su se sastale sa prorektorkom za međunarodnu saradnju Univerziteta “Mediteran” Podgorica prof. dr Marijom Janković i savjetnikom IRO (Kancelarija za međunarodnu saradnju) našeg univerziteta, Petrom Krivokapićem i dogovorili nastavak saradnje za narednu akademsku godinu.
Akademija Mazovjecka (Mazovian Academy) je dugogodišnji partner Univerziteta “Mediteran” Podgorica, sa kojim se u prethodnom periodu sprovelo  više razmjena kako akademskog i administrativnog kadra, tako i studenata. Samo na Fakultetu za strane jezike, našeg univerziteta, boravilo je četiri studenta iz Poljske, u Erasmus razmjeni, a šest predstavnika akademskog i administrativnog kadra zajednice Univerziteta “Mediteran” je posjetilo Plok, u više navrata.

Aktivna saradnja sa kolegama iz Ploka se nastavlja, a dugogodišnja razmjena je samo još jedna potvrda dobrog međunarodnog poslovanja našeg univerziteta.

Kategorija vijesti , ,