Coca Cola podrška mladima i EYCA karavan znanja stižu na Univerziter Mediteran Podgorica

U srijedu 25. septembra u 11h u Sali 102 Univerziteta Mediteran održaće se tradicionalno predavanje za studente koji upisuju prvu godinu studija koje se realizuje u okviru programa Coca-Cola podrška mladima i EYCA karavan znanja.

Predavanje, pod nazivom „Fenomen burnout-a: kako ga prepoznati i pravilno adresirati?“ držaće Sanja Šišović, programska direktorka NVO CAZAS. Ova tema je sve više prisutna, a naročito među mladima, koji često zbog gustog rasporeda, balansiranja između studija i posla, vode borbu sa pregorijevanjem, anskioznošću, posljedicama nagomilanog stresa i slično.

Pravovremeno prepoznavanje simptoma pregorijevanja ključno je za njegovo pravilno tretiranje, a Sanja će prisutnima upravo pomoći da te znake prepoznaju, kako kod sebe, tako i kod sebi bliskih ljudi.

Svi student koji se upišu u prvu godinu studija će dobiti svoje besplatne, kobrendirane EYCA kartice sa motivima Univerziteta Mediteran koje važe četiri godine. EYCA kartice studentima nude preko 250 popusta u Crnoj Gori i preko 30.000 u Evropi, ali i prilike da se informišu o pozivima za razmjene, volontiranja, zaposlenje, te povežu sa vršnjacima u Evropi i region i razvijaju svoje znanje kroz cjelogodišnji program radionica neformalne edukacije za mlade.

Kategorija vijesti