Menu

Univerzitet Mediteran Podgorica i ŽKK „Budućnost BEMAX“ danas su potpisali sporazum o saradnji čime je Univerzitet i zvanično postao sponzor pomenutog kluba. Prva u nizu dogovorenih aktivnosti podrazumijeva besplatno školovanje košarkašica ŽKK „Budućnost BEMAX“ na svim fakultetima Univerziteta Mediteran.

Rektor Univerziteta Mediteran, prof. dr Radislav Jovović i dekani fakulteta poželjeli su dobrodošlicu košarkašicama i tom prilikom im dali korisne informacije o studijskim programima i onom što ih očekuje. Osim njih, prisutnima su se obratili i direktor ŽKK Zoran Vujičić i trener Goran Bošković koji su izrazili veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja pomenutog ugovora i činjenice da je jedna visokoobrazovna institucija otvorila vrata sportistima i dala im veliku podršku u njihovom profesionalnom razvoju i daljem usavršavanju.

Iz Uprave Univerziteta Mediteran i ŽKK „Budućnost BEMAX“ najavljuju da je ovo samo početak uspješne saradnje i da se u budućnosti očekuje realizacija još značajnijih projekata.

  

 

 

 

 

 

NA VRH