Menu

Savjetodavni centar EducationUSA mreže u Podgorici, u saradnji sa Ambasadom SAD u Podgorici, organizuje Sajam američkih univerziteta u ponedjeljak, 16. aprila, 17h-20h u hotelu Hilton, Podgorica.

Sajam je namijenjen srednjoškolcima koji se interesuju za osnovne studije, akademske i sportske stipendije, ali i studentima  zainteresovanim da nastave postdiplomske studije u Sjedinjenim Državama.  Predstavnici 13 američkih univerziteta podijeliće informacije o programima i diplomama koje nude, kao i o mogućnostima studiranja u SAD.  Pored toga, predstavnici Savjetodavnog centra EducationUSA mreže predstaviće usluge koje Centar redovno nudi učenicima i studentima zainteresovanim za studiranje u Sjedinjenim Državama.

Registracija posjetilaca za učešće na sajmu je besplatna, ali je obavezna. Zainteresovani se mogu registrovati putem linka:https://goo.gl/forms/YRXz0SiBtGcDFeTp1.

Više o samom događaju možete pronaći na: https://www.facebook.com/events/295493104314674/.

Sajam je dio regionalne posjete predstavnika američkih univerziteta jugoistočnoj Evropi u organizaciji EducationUSA mreže u saradnji sa Stejt dipartmentom.

  

 

 

 

 

 

NA VRH