Menu

Vlada Republike Koreje poziva zainteresovane kandidate da konkurišu za jednu od dvije stipendije koje korejski Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED) predviđa da dodijeli Crnoj Gori, za akademsku 2014/2015. godinu. Program se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, a namijenjen je kandidatima koji žele da upišu master i doktorske studije u Koreji.

Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 20. mart 2014. godine, na adresu:

Ambasada Republike Koreje
Ul. Miloša Savčića br. 4, 11040 Beograd

Sve detaljne informacije u vezi sa prijavom, kao i najčešćim pitanjima i odgovorima, zainteresovani mogu naći na internet adresi Globalnog korejskog programa stipendiranja (KSGP): http://www.studyinkorea.go.kr/ i na sajtu Ambasade Republike Koreje u Beogradu: http://srb.mofa.go.kr/worldlanguage/europe/ser/main/index.jsp.

Za sva dodatna pitanja zainteresovani kandidati mogu pisati i na e-mail adresu Ambasade Republike Koreje u Beogradu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Samo oni kandidati koji ispunjavaju sve uslove i koji su predali sva dokumenta sa prijavom do naznačenog roka će biti pozvani na razgovor u Ambasadu Republike Koreje u Beogradu, 26. ili 27. marta, o čemu će biti obaviješteni 24. ili 25. marta.

  

 

 

 

 

 

NA VRH