Menu

U okviru svog stipendijskog programa,“Globalne korejske stipendije” (Global Korea Scholarship 2021), Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED) Republike Koreje dodjeljuje stipendije za master i doktorske studije, kao i postdoktorski istraživački rad, za akademsku 2021/2022. godinu.

Prijava je otvorena za studente:

  1. postdiplomskih studija (master/magistarski i doktorski program sa jednogodišnjim programom korejskog jezika) i
  2. istraživački program.

Državljani Republike Srbije i Crne Gore mogu se prijaviti za ovu stipendiju isključivo posredstvom Ambasade Republike Koreje u Beogradu.
Popunjen aplikacioni formular i neophodnu dokumentaciju (1 komplet originala dokumenata + 3 fotokopije) treba dostaviti, najkasnije do petka, 12. marta 2021. godine, na adresu:

Ambasada Republike Koreje
Ul. Miloša Savčića br. 4, 11040 Beograd

Sve detaljne informacije u vezi sa načinom prijavljanja, zainteresovani kandidati mogu pogledati ovdje (Application Guidelines).

Dodatne informacije o samom programu se mogu naći na internet adresi: http://www.studyinkorea.go.kr

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja zainteresovani kandidati mogu se obratiti kontakt osobi u Ambasadi Južne Koreje, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ; tel. broj: +381 11 3674 225; faks: +381 11 3674 229.

Samo oni kandidati koji ispunjavaju sve uslove i koji su predali sva dokumenta sa prijavom do naznačenog roka biće pozvani na intervju, koji će se održati u Ambasadi Republike Koreje u Beogradu, o čijem terminu će prijavljeni kandidati biti blagovremeno obaviješteni. Nakon izvršene selekcije očekuje se da uspješni kandidat doputuje u Koreju u avgustu 2021. godine.

  

 

 

 

 

 

NA VRH