Menu

Ambasada Japana obavještava sve zainteresovane da je od 22. aprila 2019. godine, otvoren konkurs za MEXT (Monbukagakusho) stipendije za 2020. godinu za kandidate iz Srbije i Crne Gore.

Stipendije dodjeljuje Ministarstvo obrazovanja, sporta, nauke i tehnologije (MEXT) Vlade Japana, a konkurs je otvoren do petka, 24. maja 2019. godine.

POSTOJE DVIJE VRSTE STIPENDIJA:

Obje kategorije uključuju obavezan period učenja japanskog jezika. Neophodno je da svi zainteresovani kandidati dostave svoje prijave na adresu Japanske ambasade u Republici Srbiji, Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd, s naznakom "prijava za MEXT 2020" i elektronski na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., s naznakom "prijava za MEXT 2020".

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije zainteresovani se mogu obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

OVDJE se može preuzeti saopštenje za medije Ambasade Japana u kojem se nalaze internet adrese s prijavnim formularima za obje kategorije stipendija. Više o ovim stipendijama možete naći na linkovima u prilogu.

2020_Guidelines_Research_E.pdf 2020_Guidelines_Undergraduate_E.pdf

2020_Guidelines_Undergraduate_E.pdf

  

 

 

 

 

 

NA VRH