Menu

Belgija, ljetnja škola francuskog jezika u Briselu, ljeto 2019.god.

Administracija Valonija - Brisel International (WBI) dodjeljuje jednu stipendiju Crnoj Gori za usavršavanje francuskog jezika na Univerzitetu u Briselu, tokom ljeta 2019. godine.

Opširnije...

OTVOREN KONKURS ZA STIPENDIJE ZA ADMINISTRATIVNO OSOBLJE- University of Lodz (Poland)

Obavještavamo kolege da je otvoren konkurs za stipendije u okviru ERASMUS+ programa za mobilnost administrativnog osoblja.

Opširnije...

OTVOREN KONKURS ZA ERASMUS+ ICM2019 PROGRAM MOBILNOSTI SA UNIVERZITETOM MALARDALEN (ŠVEDSKA)

U okviru ERASMUS+ programa za kreditnu mobilnost raspisan je konkurs za dvosemestralni studijski boravak na Fakultetu za inovacije i inženjering, Univerzitet Malardalen (Vasteras, Švedska) u akademskoj 2019/2020. godini.

Opširnije...

Poljska-program stipendija "Stefan Banach"

Ambasada Republike Poljske obavještava zainteresovane kandidate o mogućnosti konkurisanja za Program stipendiranja „Stefan Banach“.

Opširnije...

Tajland-stipendije TICA za 2019

Obavještavamo zainteresovane kandidate da Agencija Tajlanda za međunarodnu saradnju (TICA) nudi stipendije za master studije i sertifikovane diplome, u okviru Tajlandskog međunarodnog postdiplomskog programa (TIPP) za 2019. godinu.

Opširnije...

Ujedinjeni Arapski Emirati, stipendije Khalifa Univerziteta

Ambasada Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori obavještava zainteresovane kandidate da Khalifa Univerzitet za tehnologiju nudi izvjestan broj stipendija koje pokrivaju ukupne troškove školovanja za 16 studijskih programa na master nivou u različitim oblastima inženjeringa. Stipendije su namijenjene i doktorskim studijama u oblasti naftne geologije i inženjerstva.

Opširnije...

Slovačka, Nacionalni stipendijski program za ak. 2019-2020.g.

Obavještavamo zainteresovane kandidate o mogućnosti konkurisanja za stipendije koje Vlada Slovačke dodjeljuje u okviru Nacionalnog programa stipendija za podršku mobilnosti, namijenjenih studijskim, istraživačkim, umjetničkim i predavačkim boravcima u akademskoj 2019/2020. godini.

Opširnije...

Stipendije Ministarstva obrazovanja i nauke Ukrajine, za akademsku 2019/2020. godinu

Ministarstvo obrazovanja i nauke Ukrajine dodjeljuje 5 (pet) stipendija crnogorskim studentima za osnovne i/ili master studije na visokoškolskim ustanovama u Ukrajini, za akademsku 2019/2020. godinu.

Opširnije...

 

               

 

 

 

 

 

 

NA VRH