Menu

UNESCO-Vlada NR Kine, jednogodišnje stipendije za akademsku 2019-2020.godinu.

Organizacija za obrazovanje, nauku i kulturu Ujedinjenih nacija (UNESCO) poziva zainteresovane kandidate da se prijave za neku od jednogodišnjih stipendija koje Vlada NR Kine dodjeljuje u više oblasti, u akademskoj 2019/2020. godini. Radi se o programu stipendija namijenjenom studentima određenog broja država, među kojima je i Crna Gora, koje mogu da predlože najviše dva kandidata, od kojih bi jedan trebalo da bude žena.

Opširnije...

Rumunija-mogućnosti upisa pojedinih studijskih programa na Univerzitetu "Ovidije" u Konstanci

Obavještavamo zainteresovane kandidate da Univerzitet „Ovidije“ u Konstanci, Rumunija, nudi više studijskih programa na svojim visokoškolskim institucijama:

Opširnije...

Južna Koreja - Stipendija za Crnu Goru za 2019-2020

Vlada Republike Koreje (Južna Koreja) integrisala je svoje stipendijske programme i brendirala ih pod nazivom “Globalne korejske stipendije”. Stipendije iz ovog programa namijenjene su zainteresovanim stranim kandidatima/kandidatkinjama koji žele da upišu master studije, doktorske studije ili postdoktorski istraživački program, za akademsku 2019/2020. i 2020/2021. godinu.

Opširnije...

CEU Call for Applications for Intensive Summer Courses in Budapest

CEU offers high-level, research- and policy-oriented interdisciplinary academic one- and two-week courses in June-July 2019 in Budapest. Courses in the social sciences and humanities as well as workshops on policy issues for professional development are taught by internationally renowned scholars and policy experts. Financial aid is available for most courses.

Opširnije...

Otvoren poziv CERIC-ERIC

CERIC-ERIC je multidisciplinarna istraživačka infrastruktura otvorena za osnovna i primijenjena istraživanja u oblasti materijala, biomaterijala i nanotehnologija.

Opširnije...

Mevlana Exchange Program - Alanya Alaaddin Keykubat University

Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za mobilnost sklopljenog u okviru MEVLANA programa, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za razmjenu akademskog osoblja i studenata svih nivoa studija.

Opširnije...

Konkurs za stipendije Vlade Republike Turske

U namjeri da podrži razvoj obrazovanja mladih u prijateljskim zemljama, te odgovori na savremenu potrebu za kvalifikovanim ljudskim resursima, Vlada Republike Turske nudi stipendije zainteresovanim kandidatima iz Crne Gore da studiraju na najprestižnijim turskim univerzitetima, u akademskoj 2018/2019. godini.

Opširnije...

PRODUŽENI ERASMUS+ KONKURS ZA STIPENDIJE ZA AKADEMSKO I ADMINISTRATIVNO OSOBLJE ZA MOBILNOST SA UNIVERZITETOM U GALATIJU (RUMUNIJA)

Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru evropskog programa ERASMUS+, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za razmjenu akademskog i administrativnog osoblja sa Univerzitetom u Rumuniji (Danubius University of Galati), u akademskoj 2018/2019. godini.

Opširnije...

 

               

 

 

 

 

 

 

NA VRH