Menu

Vijesti međunarodna

Obavještavamo zainteresovane kandidate da je produžen rok za prijave za stipendije Vlada Republike Italije, za akademsku 2019/2020. godinu, zbog tehničkih problema sa sajtom.

Opširnije: Produžen konkurs za prijave za stipendije Vlade Republike Italije

Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru evropskog programa ERASMUS+, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za razmjenu osoblja iz kancelarije za međunarodnu saradnju sa ISAG - European Business School, Portugal, u akademskoj 2018/2019. godini.

Opširnije: Otvoren konkurs za mobilnost sa ISAG - European Business School, Portugal

Obavještavamo zainteresovane kandidate da će Vlada Republike Italije, u akademskoj 2019/2020. godini, dodijeliti kandidatima iz Crne Gore 21 mjesec stipendija, sa ciljem da podrži saradnju u oblasti kulture, nauke, i tehnologije, kao i širenje italijanskog jezika

Opširnije: Italija, konkurs za stipendije za 2019-2020

Obavještavamo studente da je otvoren konkurs za stipendije u okviru ERASMUS+ programa za mobilnost studenata. University of Lodz (Poland)

Opširnije: OTVOREN KONKURS ZA STUDENTSKE STIPENDIJE (ZIMSKI SEMESTAR 2019/2020)- UNIVERSITY OF LODZ ( POLJSKA)

Ambasada Japana obavještava sve zainteresovane da je od 22. aprila 2019. godine, otvoren konkurs za MEXT (Monbukagakusho) stipendije za 2020. godinu za kandidate iz Srbije i Crne Gore.

Opširnije: Japan, MEXT stipendije za 2020.godinu

Međunarodni projekti

 

 

NA VRH