Umrežavanje partnera u okviru EU programa Horizont Evropa, 14. decembar 2021. godine

Privredna komora Crne Gore, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore 14. decembra 2021. godine organizuju događaj posvećen povezivanju partnera u okviru EU programa za istraživanje i inovacije Horizont Evropa (2021-2027): Horizon Europe Matchmaking Event – Crna Gora, putem online platforme.

Učesnicima će biti predstavljene mogućnosti koje nudi program Horizont Evropa, ali i pružena mogućnost povezivanja sa ostalim učesnicima događaja u cilju umrežavanja i potencijalnog kreiranja partnerstava, te pripreme zajedničkih projekata u okviru ovog programa. Događaj umrežavanja pružiće potencijalnim aplikantima iz Crne Gore priliku da se sastanu i razgovaraju o idejama za zajedničke projekte i kreiranje konzorcijuma. Glavni dio događaja obuhvatiće online bilateralne sastanke sa partnerima zainteresovanim za iste teme u okviru poziva za 2022. godinu. Registracija je otvorena za zainteresovane strane koje imaju ambiciju da učestvuju u projektima saradnje u okviru oblasti koje pokriva program Horizont Evropa, uključujući univerzitete i istraživačke institucije, opštine, javnu upravu, nevladine organizacije i kompanije.

Link putem kojeg možete iskazati interesovanje za učešće na ovom događaju otvoren je do 1. decembra.  Template profila o saradnji (Cooperation Profile), koji ćete uploadovati pri registraciji na platformu za zakazivanje 1:1 sastanaka možete preuzeti ovdje: https://www.privrednakomora.me/projekti-aktuelnosti/cooperation-profile-template.

Nakon isteka roka za registraciju, učesnici će biti kontaktirani putem e-maila kako bi mogli da zakazuju učešće na 1na1 sastancima sa potencijalnim partnerima.

Kategorija vijesti