Prijave za omladinsko takmičenje Generation Unlimited (GenU) Youth Challenge

Generation Unlimited (GenU) Youth Challenge je omladinsko takmičenje koje se ove godine sprovodi u 41 zemlji širom svijeta. Cilj ove inicijative je da osnaži mlade da stvaraju rešenja za izazove u svom okruženju i da na taj način unapređuju svoje vještine, lakše prelaze put od obrazovanja do zaposlenja i postanu društveno aktivni.

Nakon selekcije prijava, najuspješniji kandidati će učestvovati u trodnevnoj radionici koja će se održati od 21. do 23. februara 2020. godine. Nakon radionice, biće izabrano 5 najperspektivnijih timova sa najvećim potencijalom da pozitivno utiču na živote mladih u navedenim oblastima. Oni će dobiti 1.000 dolara i tromjesečnu mentorsku podršku da svoje projekte sprovedu u djelo.

Nakon tromjesečnog razvijanja i implementacije svog projekta, dva tima iz svake zemlje biće izabrana da učestvuju u globalnom Generation Unlimited takmičenju. U okviru njega biće u mogućnosti da osvoje do 20.000 dolara, uz prilagođenu mentorsku podršku za dalji rast i razvoj njihovog projekta.

Više informacija o uslovima za prijavljivanje i samom takmičenju, zainteresovani studenti mogu dobiti putem linka: http://kreaktivator.me/generation-unlimited-2020/

Rok za prijavljivanje je 9. februar!

Kategorija vijesti